Onze diensten

Optimale dienstverlening

Roadbuddies biedt opmaat dienstverlening aan voor zowel de zakelijke klant, retail als particulier. Voor onze diensten vinden we het belangrijk om altijd vanuit onze kernwaardes te werken; Kwaliteit, Service, Innovatie en duurzaamheidWe bieden onze klanten de beste service en kwaliteit. Onze manier van werken is persoonlijk en transparant. We zijn altijd op zoek naar verbetering, vernieuwing en een duurzame manier van werken.

Koeriersdiensten

U kunt bij ons terecht voor spoed zendingen. Dit is zowel nationaal als Internationaal distributieritten. Bent u opzoek naar een transportbedrijf dat u ontzorgt, betrouwbaar is en vooral op kwaliteit richt?

VIP Delivery Retail

Pakketbezorging voor uw (lokale) klanten. Uw klant kan rechtstreeks met Roadbuddies schakelen, hierdoor is Roadbuddies een verlengstuk van uw bedrijf en zorgt voor een optimale klantbeleving.

VIP Delivery Particulier

Met VIP Delivery bespaart u tijd en moeite als ontvanger. Nooit meer pakketten ophalen bij buren, of afhaalkantoor. Direct uw pakket in ontvangst nemen; sneller, overzichtelijker en duurzamer.

Zeevracht en Transport

Zee-, en luchtvracht of het nu gaat om palletladingen, containers, groot materieel, bulkladingen of één enkele colli, wij zijn uw partner. Wij ontzorgen u volledig omdat wij een totaalservice kunnen bieden.