Koeriersdiensten

Spoedkoerier nodig?

Zo spoedig mogelijk van A naar B met uw zending

Wij staan klaar voor uw (spoed)zendingen. Of het nu gaat om een vertrouwelijk stuk, pallets, een onderdeel dat zo snel mogelijk op locatie moet zijn of een kostbaar kunststuk, wij zorgen voor een betrouwbare en zorgzame afhandeling van de taak.

Voor onze diensten, zowel nationaal als internationaal, hebben wij bussen beschikbaar die voorzien zijn van een GPS volg-systeem die tweewegs communiceert. Hierdoor zijn wij altijd in contact zijn met onze chauffeurs. Omdat wij ook ervaring hebben in de pakketten branche kunnen wij uw (fijnmazige) distributie verzorgen.

Variërend van 2 tot en met 1000 adressen per dag voor bijvoorbeeld een actie, of vaste dagelijkse ritten, tweemans ritten (met bakwagen) waarbij de werkuren tussen de 2 tot 12 uur per dag kunnen liggen, is geen enkel probleem.

Wij werken altijd ouderwets service gericht, wij ontzorgen u van alle werkzaamheden rondom uw zending(en) waarbij communicatie en inzicht altijd geboden wordt zodat u helicopterview heeft over de situatie

Zo kunt u zich vooral richten op uw kerntaken terwijl wij de randzaken regelen.

Klantbeleving is voor ons heel belangrijk, daarom zijn wij altijd qua presentie en het geleverde werk een verlengstuk van uw bedrijf. Wij zorgen voor de beste service naar uw klanten toe. Ook als er iets niet helemaal goed verloopt, zorgen wij daadkrachtig voor een gepaste oplossing.

Direct een koerier nodig?

040 220 4501

Contactformulier

7 + 10 =

Spoedkoerier nodig?

Bel en wij gaan zo spoedig mogelijk naar uw bestemming met uw verzending. De koerier is door de planning live te volgen via ons digitale Track & Trace volgsysteem.

Direct een koerier nodig?

040 220 4501

Neemt Polen Nederlandse Transport sector over?

Neemt Polen Nederlandse Transport sector over?

De economie trekt aan, daar zijn wij ondernemers maar wat blij mee. Maar wij zijn niet de enige die hiervan profiteren. Steeds meer Oost-Europese landen slaan hun slag in deze economische ontwikkelingen. Dit gaat onder andere op voor de transport sector. Voor een habbekrats rijden Polen met hun busjes van west naar oost Europa. Langzaam aan zien we dat de markt steeds meer door de Polen wordt gedomineerd.

Lees meer