VIP Delivery particulieren

VIP Delivery particulieren

Opmaat service voor het ontvangen van uw pakketten

VIP Delivery is een service waarbij u als klant bij al uw online aankopen verzekerd bent van levering doordat de u zelf bepaalt wanneer het bezorgmoment is in plaats van dat het bezorgbedrijf het pakket levert wanneer het hen uitkomt.

Hoe werkt het?
Bij bestelling van uw online aankoop laat u het pakket bij ons afleveren in plaats van bij uzelf, door middel van onze app krijgt u bericht van ontvangst en kunt u kiezen op welk moment het u schikt het pakket te laten bezorgen. Eén van onze chauffeurs brengt het pakket vervolgens bij u af.

Voordelen
Door middel van VIP Delivery besparen we tijd en moeite van u als ontvanger, de chauffeur èn verzender. Nooit meer pakketten ophalen bij buren, afhaalkantoren of langer wachten voordat u het pakket in ontvangst kan nemen. Hierdoor werken we sneller, overzichtelijker en duurzamer.

Visie
Roadbuddies staat voor een eerlijke pakkettenmarkt waarbij er goede arbeidsvoorwaarden gelden voor de chauffeur tegenover een goede service-, / kwaliteitsverhouding voor verzender en ontvanger. Dit betekent voor ons dat wij meer energie en tijd steken in de selectie van onze pakketbezorgers, mensen die echt houden van goede dienstverlening en service. Chauffeurs die zich kunnen richten op service terwijl ze hun stops op tijd halen en bijdragen aan de verkeersveiligheid in de woonwijken.

 

Direct een koerier nodig?

040 220 4501

Contactformulier

2 + 11 =

Spoedkoerier nodig?

Bel en wij gaan zo spoedig mogelijk naar uw bestemming met uw verzending. De koerier is door de planning live te volgen via ons digitale Track & Trace volgsysteem.

Direct een koerier nodig?

040 220 4501

Neemt Polen Nederlandse Transport sector over?

Neemt Polen Nederlandse Transport sector over?

De economie trekt aan, daar zijn wij ondernemers maar wat blij mee. Maar wij zijn niet de enige die hiervan profiteren. Steeds meer Oost-Europese landen slaan hun slag in deze economische ontwikkelingen. Dit gaat onder andere op voor de transport sector. Voor een habbekrats rijden Polen met hun busjes van west naar oost Europa. Langzaam aan zien we dat de markt steeds meer door de Polen wordt gedomineerd.

Lees meer