groupage zendingen en containers

Groupage zendingen en containers

Voor elk vraagstuk concreet een maatoplossing voor zee en luchtvracht

Roadbuddies biedt op gebied van verschepen voor zowel zakelijk als particulier de mogelijkheid om gebruik te maken van groupage zendingen of  één of meerdere container(s) van 20ft of 40ft. Onze service ontzorgt u volledig omdat wij een totaalservice kunnen aanbieden. Van het ophalen van de goederen in Europa tot het afleveren van de goederen op locatie van bestemming.

Wij kijken graag naar uw situatie en brengen dit concreet in beeld. Doordat wij zorgvuldig zijn en als specialist optreden gaat het altijd om maatwerk waarbij wij u ontzorgen, en het hele proces en bijkomende rechten, plichten uitvoerig en duidelijk communiceren.

Wij zijn er voor alle ondernemingen, hierin kijken we naast zeevracht ook of luchtvracht een gepaste oplossing is. Voor palletlading, containers, groot materieel, bulkladingen of één enkele colli zijn wij uw partner.

Als particulieren kunt u bij ons terecht voor advies en het versturen van de volgende goederen

  • Pakketten
  • Pallets en meubilair
  • Volledige inboedel of gedeeltelijk
  • Auto’s en kleine boten

Tarieven voor uw situatie zijn verkrijgbaar via onze offerte aanvraag. Vul zo volledig mogelijk ons formulier in, of bel zodat we meteen voor u aan de slag kunnen.

Wij verschepen regelmatig groupage containers naar Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en Suriname. Voor Aruba, Curaçao en Suriname sturen wij u graag een afvaart agenda voor de aankomende periode. Ook andere bestemmingen behoren tot de mogelijkheid. Via ons contact formulier kunt u de meest actuele afvaartdata opvragen.

 

Direct een koerier nodig?

040 220 4501

Contactformulier

5 + 7 =

Spoedkoerier nodig?

Bel en wij gaan zo spoedig mogelijk naar uw bestemming met uw verzending. De koerier is door de planning live te volgen via ons digitale Track & Trace volgsysteem.

Direct een koerier nodig?

040 220 4501

Neemt Polen Nederlandse Transport sector over?

Neemt Polen Nederlandse Transport sector over?

De economie trekt aan, daar zijn wij ondernemers maar wat blij mee. Maar wij zijn niet de enige die hiervan profiteren. Steeds meer Oost-Europese landen slaan hun slag in deze economische ontwikkelingen. Dit gaat onder andere op voor de transport sector. Voor een habbekrats rijden Polen met hun busjes van west naar oost Europa. Langzaam aan zien we dat de markt steeds meer door de Polen wordt gedomineerd.

Lees meer