Klant worden

Service

Oplossingsgericht en concreet

Kwaliteit

Kundig en betrouwbaar

Innovatie

Vernieuwend en effectief!

Duurzaamheid

Toekomstgericht en milieubewust

Waarom klant worden bij Roadbuddies?

Roadbuddies is een vervoerder die is opgericht in 2013 en zich vooral wil richten op diensten die aansluiten op de behoefte van de klant. Dit doet Roadbuddies door de klantvraag en probleem analyse goed in kaart te brengen en oplossingen te bieden waar de klant in eerste instantie niet direct aan heeft gedacht. De perfecte combinatie van ouderwetse service, logica, innovatie en duurzaamheid.

Door ervaring in de pakketten branche en transport is Roadbuddies in staat om met u te sparren over elke logistieke uitdaging waar u tegenaan loopt. Roadbuddies geeft waarde, u kunt dus advies krijgen over diensten die u niet direct bij Roadbuddies afneemt.

Roadbuddies gelooft in een eerlijke en duurzame verstandhouding tussen verzender, vervoerder en ontvanger. Voor zowel particulier, Retail als zakelijke klanten biedt Roadbuddies logistieke oplossingen voor de verzending en ontvangst van goederen. Juist door zich te richten op de lokale markt, aandacht voor de wensen van de klant en efficiënt & duurzaam te werken gelooft Roadbuddies de toekomst te zijn in de transport branche.

Contactformulier

13 + 1 =

Spoedkoerier nodig?

Bel en wij gaan zo spoedig mogelijk naar uw bestemming met uw verzending. De koerier is door de planning live te volgen via ons digitale Track & Trace volgsysteem.

Direct een koerier nodig?

040 220 4501

Neemt Polen Nederlandse Transport sector over?

Neemt Polen Nederlandse Transport sector over?

De economie trekt aan, daar zijn wij ondernemers maar wat blij mee. Maar wij zijn niet de enige die hiervan profiteren. Steeds meer Oost-Europese landen slaan hun slag in deze economische ontwikkelingen. Dit gaat onder andere op voor de transport sector. Voor een habbekrats rijden Polen met hun busjes van west naar oost Europa. Langzaam aan zien we dat de markt steeds meer door de Polen wordt gedomineerd.

Lees meer