Retail

VIP Delivery retail service

Opmaat service voor het verzenden van uw pakketten

Met VIP Delivery bieden wij opmaat service voor het verzenden van uw pakketten rechtstreeks aan uw klanten, 100% levering, representatief en servicegericht. Wij richten ons op de lokale markt en lokale ondernemers die ook in hun eigen gebied pakketten verzenden.

Geen gedoe meer met inplannen, verpakken, verzenden, controleren en het op de hoogte houden van uw klanten omdat wij al dit werk uit handen nemen. Doordat we de pakketten rechtstreeks afleveren zijn we snel, efficiënt en wordt er rechtstreeks gecommuniceerd met uw klant om het pakket te leveren wanneer het hen schikt.

Dit is niet alleen voor u prettig, aangezien u minder werk hoeft te verzetten rondom de zendingen, maar ook aangenaam voor uw klant aangezien zij vanaf het moment van bestellen direct invloed hebben op het aflevermoment. We zorgen ook bij  uitzonderingen voor een gepaste oplossing. Uw klant kan rechtstreeks met ons schakelen, hierdoor zijn wij een verlengstuk van uw bedrijf en zorgen we voor een optimale klantbeleving.

Direct een koerier nodig?

040 220 4501

Contactformulier

12 + 4 =

Spoedkoerier nodig?

Bel en wij gaan zo spoedig mogelijk naar uw bestemming met uw verzending. De koerier is door de planning live te volgen via ons digitale Track & Trace volgsysteem.

Direct een koerier nodig?

040 220 4501

Neemt Polen Nederlandse Transport sector over?

Neemt Polen Nederlandse Transport sector over?

De economie trekt aan, daar zijn wij ondernemers maar wat blij mee. Maar wij zijn niet de enige die hiervan profiteren. Steeds meer Oost-Europese landen slaan hun slag in deze economische ontwikkelingen. Dit gaat onder andere op voor de transport sector. Voor een habbekrats rijden Polen met hun busjes van west naar oost Europa. Langzaam aan zien we dat de markt steeds meer door de Polen wordt gedomineerd.

Lees meer